1117 poze   434636 vizite
Albume
AAA contact   Sonia puiutzu meuACHIZITII NOI-EXPO LEIPZIG 2012Adi_o-Fructe din gradina mea   albine   bolile pomilor   caise   cirese   gradina in ziua de Paste-2009   mere      Taierile la mar-primavara 2013   pere   primavara 2008   productie 2009   promitator   prune   trandafiri   visine   vita-de-vie      butasi neprinsi      forme de conducere pt vita de vie      plantare vita de vie 2013      struguri de masa      struguri pentru vin      vita de vie 2012      vita de vie 2013         atac de acarieni         ce poate fi      vita de vie nobila      vita de vie-nu stiu ce soiuri sunt   zmeuraADY_O-Altoirea pomilor-GRAFTING -ochi dormind   altoirea Chip-o metoda pe cat de simpla pe atat de eficienta      lamai altoit prin metoda Chip   altoirea sub coaja in cap de altoire cu ramura detasata   altoiri martie 2011-evolutie   copulatie perfectionata   cum se altoieste in ochi dormind   lamai altoit in despicatura   pomisorii mei   primavara 2008 aprilieADY_O-FOSILE-DINTI DE RECHIN FOSILIZATI VECHI DE PESTE 50MIL ANI   mandibula crocodil   Ultimele achizitiiADY_O-URIAS MAGHIAR-MAGYAR ORIAS- HUNGARIAN GIANT HOUSE PIGEON 2015   ADI_O-POMMERSCHE KROPFER- gusat pomeranian      ACHIZITII NOI - EXPO LAIPZIG 2011      gusati pomeranieni adusi din germania      Pt Vio      pui gusati 2009         pui urias maghiar 2009   HRANA PORUMBEI      Champion- concurs      FURAJ GRANULAT PT PORUMBEI      hrana Champion -Ungaria         Champion-cioc scurt      hrana Natural-pt crestere      hrana Ungaria altfel      hrana Versele Laga   porumbeii mei in expo   prima mea diploma de campion   pui 2010   PUI URIAS MAGHIAR 2013   STANDARDUL RASEI URIAS MAGHIAR   tineret noiembrie 2009   URIASI MAGHIARI MATURI SI PUI AUGUST 2012   videoCUM SE NUMESTE PLANTA ACEASTAde-ale gurii - in aer liberexperiment butasi pusi la inradacinatexpo ian 2009 cluj-napocaNOUA VOLIERAPALMARESPERECHI 2011   GUSATI POMERANIA 2011      GUSAT POMERANIA 2012         pui gusati 2012   PUI 2011   URIASI MAGHIARI 2011PICTURI PORUMBEIPORUMBEII MEI IN EXPOZITIA NATIONALA CLUJ 2013STANDARDUL RASEI GUSAT POMERANIANVANZARE 2017   Vanzare Oferta la pui gusati albi tardivi 7 bucati la 600 lei

membru din 5 January 2007

struguri pentru vin

bianca
bianca
Blauburger
Blauburger
Cabernet_souvignon
Cabernet_souvignon
Chardonnay
Chardonnay
Merlot
Merlot
Muscat de Ottonel
Muscat de Ottonel
Pinot Noir
Pinot Noir
Rizling Italian
Rizling Italian
Souvignon blanc
Souvignon blanc
Tamaioasa de Cserszeg
Tamaioasa de Cserszeg
Traminer roz
Traminer roz
Zweigelt
Zweigelt

Comentarii album • 28
Antarctica 13 November 2016  
Mulțumesc mult.
Raportează
pumosu 14 November 2016  
Cu placere!
Raportează
Antarctica 11 November 2016  
La sfarsit sau al 15 septembrie?
Raportează
pumosu 13 November 2016  
Nu pot sa-ti spun o data exacta dar,in jur de 10-15 septembrie.Eu de cules, ii culeg in octombrie,la inceput,cand un pic se supramatureaza boabele.In 2015,cules in 2 octombrie,mustul (facut din toate soiurile pe care le am),la densimetru, am avut valoarea 25.Neavant un tabel de corespondenta,am presupus ca tot am avut un 210-220g zahar/litru.Asta in conditiile anului 2015.Anul asta au acumulat mai putin,avand in vedere ploile din iunie-iulie-august,respectiv 23 unitati pe densimetru.
Raportează
Antarctica 10 November 2016  
La ce data este copt bine și dacă are acel roz insesizabil...
Raportează
pumosu 11 November 2016  
La mine s-a copt in septembrie,e putin roz si are aroma de trandafir si acumuleaza mult zahar. imi place foarte mult soiul.
Raportează
Antarctica 10 November 2016  
Buna, aveți tămâioasa de Csersegi?
Raportează
pumosu 10 November 2016  
Am un singur butuc.Doar unul s-a prins.
Raportează
Emil22 1 March 2016  
Sa traiti stiu ca soiul bianca este un soi foarte bun si rezistent la boli si daunatori dar as vrea sa stiu necesita suport are cresteri puternice pentru ce se preteaza cel mai bine boltire spalier sau libera.?
Raportează
pumosu 1 March 2016  
Bianca se preteaza cel mai bine la spalier.La bolta nu am incercat.
Raportează
Emil22 1 March 2016  
Multumesc mult pentru informatie si as mai avea o rugaminte daca se poate sa imi trimiteti si mie la sfarsitul verii niste ramuri altoi de par contra cost bineinteles nu se pune problema am vazut ca aveti aromate de bistrita am inteles ca sunt un soi foarte bun
Raportează
pumosu 1 March 2016  
Din pacate nu mai am soiul.S-a uscat.
Raportează
Emil22 1 March 2016  
Multumesc mult oricum
Raportează
danero2004 9 December 2013  
Buna , ai facut vin cu Bianca ? Am luat si eu 2 butasi sa vad daca au corespondenta in vinul alb al vinului din capsunica

mersi
Raportează
adriannnn 20 March 2013  
super
Raportează
anonim
ulyse 15 December 2011  
in sud, in zona giurgiu si teleorman exista un soi blanc e si alb si negru si inca un soi naca sau nuca(denumirea taraneasca)cu un asemenea miez mucilaginoz,care isi lasa zeama la 2,3 zile dupa ce l-ai dat prin zdrobitor, dar nu necesita altoire la plantare...sunt nobile soiurile astea??
Raportează
tanaseionel 12 October 2012  
blancu este 1 singur,,alb,, la cules se scutura,e carnos si nu prea da zeama,dar e ft. parfumat
Raportează
anonim
ulyse 13 December 2011  
cum se deosebesc strugurii nobili de cei proveniti din HPD???
Raportează
pumosu 13 December 2011  
au miezul mucilaginos si aroma de urina de vulpe sau asa zisul gust foxat.intensitatea lui difera de la un soi la altul
Raportează
anonim
boldor 23 March 2011  
aveti aceste soiuri?aveti butasi de vanzare? pagina me boldor.sunphoto.ro va rog sa imi lasati mesaj aici
Raportează
pumosu 23 March 2011  
am unele dintre ele,dar nu de vanzare
Raportează
anonim
ionut 8 April 2010  
Daca as avea atatea tipuri de vie sa altoiesc ar fi prea frums, ce nue mari acolo (cabernet ,pinot noir, souvignon...etc De unde as putea face rost si eu de ele ?
Raportează
pumosu 8 April 2010  
eu am fost la institutul agronomic din cluj.de acolo mi-am luat cateva cordite pe altoirea din primavara
Raportează
anonim
ionut 8 April 2010  
ok. Mersi
Raportează
anonim
popescu 12 March 2010  
cum se altoeste via si in ce perioada? multumeswc anticipat
Raportează
anonim
ionut 8 April 2010  
inainte sa dea primavara se poate prin sudare .Tai tesit ambele(cele doua sa aibe aceeasi grosime) si le strangi tare cu banda, le izolezi bine si atat.numa ai grija sa nu se miste, daca le lipesti bine sigur se pinde.si vezi tai via dupa ce vezi ca se prinde ca sa aibe forta altoiu
Raportează
pumosu 12 March 2010  
pt noi, pt amatori,altoirea viei nu prea se recomanda.se poate altoi in mai- iunie in despicatura cu cordite recoltate in toamna si pastrate la frigider sau se poate altoi in verde in iunie -iulie .uite aici ceva interesant :www.youtube.com/watch?v=HFy8-aRfwH4
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.