Nu pot sa-ti spun o data exacta dar,in jur de 10-15 septembrie.Eu de cules, ii culeg in octombrie,la inceput,cand un pic se supramatureaza boabele.In 2015,cules in 2 octombrie,mustul (facut din toate soiurile pe care le am),la densimetru, am avut valoarea 25.Neavant un tabel de corespondenta,am presupus ca tot am avut un 210-220g zahar/litru.Asta in conditiile anului 2015.Anul asta au acumulat mai putin,avand in vedere ploile din iunie-iulie-august,respectiv 23 unitati pe densimetru.
Sa traiti stiu ca soiul bianca este un soi foarte bun si rezistent la boli si daunatori dar as vrea sa stiu necesita suport are cresteri puternice pentru ce se preteaza cel mai bine boltire spalier sau libera.?
Multumesc mult pentru informatie si as mai avea o rugaminte daca se poate sa imi trimiteti si mie la sfarsitul verii niste ramuri altoi de par contra cost bineinteles nu se pune problema am vazut ca aveti aromate de bistrita am inteles ca sunt un soi foarte bun
in sud, in zona giurgiu si teleorman exista un soi blanc e si alb si negru si inca un soi naca sau nuca(denumirea taraneasca)cu un asemenea miez mucilaginoz,care isi lasa zeama la 2,3 zile dupa ce l-ai dat prin zdrobitor, dar nu necesita altoire la plantare...sunt nobile soiurile astea??
Daca as avea atatea tipuri de vie sa altoiesc ar fi prea frums, ce nue mari acolo (cabernet ,pinot noir, souvignon...etc De unde as putea face rost si eu de ele ?
inainte sa dea primavara se poate prin sudare .Tai tesit ambele(cele doua sa aibe aceeasi grosime) si le strangi tare cu banda, le izolezi bine si atat.numa ai grija sa nu se miste, daca le lipesti bine sigur se pinde.si vezi tai via dupa ce vezi ca se prinde ca sa aibe forta altoiu
pt noi, pt amatori,altoirea viei nu prea se recomanda.se poate altoi in mai- iunie in despicatura cu cordite recoltate in toamna si pastrate la frigider sau se poate altoi in verde in iunie -iulie .uite aici ceva interesant :www.youtube.com/watch?v=HFy8-aRfwH4
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
mersi