1117 poze   434386 vizite
Albume
AAA contact   Sonia puiutzu meuACHIZITII NOI-EXPO LEIPZIG 2012Adi_o-Fructe din gradina mea   albine   bolile pomilor   caise   cirese   gradina in ziua de Paste-2009   mere      Taierile la mar-primavara 2013   pere   primavara 2008   productie 2009   promitator   prune   trandafiri   visine   vita-de-vie      butasi neprinsi      forme de conducere pt vita de vie      plantare vita de vie 2013      struguri de masa      struguri pentru vin      vita de vie 2012      vita de vie 2013         atac de acarieni         ce poate fi      vita de vie nobila      vita de vie-nu stiu ce soiuri sunt   zmeuraADY_O-Altoirea pomilor-GRAFTING -ochi dormind   altoirea Chip-o metoda pe cat de simpla pe atat de eficienta      lamai altoit prin metoda Chip   altoirea sub coaja in cap de altoire cu ramura detasata   altoiri martie 2011-evolutie   copulatie perfectionata   cum se altoieste in ochi dormind   lamai altoit in despicatura   pomisorii mei   primavara 2008 aprilieADY_O-FOSILE-DINTI DE RECHIN FOSILIZATI VECHI DE PESTE 50MIL ANI   mandibula crocodil   Ultimele achizitiiADY_O-URIAS MAGHIAR-MAGYAR ORIAS- HUNGARIAN GIANT HOUSE PIGEON 2015   ADI_O-POMMERSCHE KROPFER- gusat pomeranian      ACHIZITII NOI - EXPO LAIPZIG 2011      gusati pomeranieni adusi din germania      Pt Vio      pui gusati 2009         pui urias maghiar 2009   HRANA PORUMBEI      Champion- concurs      FURAJ GRANULAT PT PORUMBEI      hrana Champion -Ungaria         Champion-cioc scurt      hrana Natural-pt crestere      hrana Ungaria altfel      hrana Versele Laga   porumbeii mei in expo   prima mea diploma de campion   pui 2010   PUI URIAS MAGHIAR 2013   STANDARDUL RASEI URIAS MAGHIAR   tineret noiembrie 2009   URIASI MAGHIARI MATURI SI PUI AUGUST 2012   videoCUM SE NUMESTE PLANTA ACEASTAde-ale gurii - in aer liberexperiment butasi pusi la inradacinatexpo ian 2009 cluj-napocaNOUA VOLIERAPALMARESPERECHI 2011   GUSATI POMERANIA 2011      GUSAT POMERANIA 2012         pui gusati 2012   PUI 2011   URIASI MAGHIARI 2011PICTURI PORUMBEIPORUMBEII MEI IN EXPOZITIA NATIONALA CLUJ 2013STANDARDUL RASEI GUSAT POMERANIANVANZARE 2017   Vanzare Oferta la pui gusati albi tardivi 7 bucati la 600 lei

membru din 5 January 2007

vita de vie-nu stiu ce soiuri sunt

nu stiu daca sunt nobili sau hibrizi
SANY0404
SANY0404
SANY0405
SANY0405
SANY0407
SANY0407
SANY0408
SANY0408
SANY0409
SANY0409
SANY0410
SANY0410
SANY0411
SANY0411
SANY0412
SANY0412
SANY0413
SANY0413
asta se pare ca e soiul Concord
asta se pare ca e soiul Concord
SANY0415
SANY0415
butucul are in jur de 40 ani.tata zicea ca e riesling italian dar dupa sinusul petiolar si forma fru
butucul are in jur de 40 ani.tata zicea ca e riesling italian dar dupa sinusul petiolar si forma fru

Comentarii album • 5
puiudeep 4 October 2012  
par a fi 1001cei negrii, nova si ottonel cei albi, sunt hibrizi rezistenti fara prea multe pretentii la sol, tratamente fitopato. Nu se pot compara cu soiurile nobile.
Raportează
pumosu 4 October 2012  
vigoarea este slaba.strugurii sunt mijlocii ca marime, cilindro-conici,uneori aripati si boabele mici, dispuse des pe ciorchine (cu exceptia 2012).miezul e zemos foarte dulce.se coace la sfarsit de septembrie ,inceput de octombrie.frunza adulta este mijlocie de culoare verde deschis,cuneiforma cu cinci lobi.sinusul petiolar este in forma de acolada iar cele laterale adanci, in forma de lira.
este rezistent la ger,mediu rezistent la mana si fainare (via nu a fost stropita de foarte multi ani)cateodata observam atac de mana.in schimb soiul este sensibil la putregaiul cenusiu,cu exceptia lui 2012,cand din cauza secetei si a boabelor rare nu am observat atacul .


Raportează
Raportează
pumosu 28 September 2012  
descrierea facea referire la soiul pe care il stiu ca riesling italian
Raportează
cupit 15 September 2012  
cei albastri sunt 1001 sigur ca am si eu,sunt dulci si dau o culoare si o aroma vinului de invidiat:))la capitolul tarie sunt slabi dar in combinatie cu fraga de langa ei sunt o echipa de invidiat,unu da culoarea si aroma iar celalalt ii da taria.din cei doi strugurasi rezulta un vin de casa de nota 10,de consumat preferabil pana in luna mai anului urmator deoarece cand da caldura incepe sa fiarba iar si se oteteste.poti sa l tratezi dar eu cred ca macar ce faci cu mana ta sa bun,gustos si far chimicale.sa ai pofta:))!!!
Raportează
floryin 14 September 2012  
pare buni de vin
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.